Loading...

De data staan al vast, 7, 8 en 9 september, dan vindt de 41e editie van de Wereldhavendagen plaats. Gedurende drie dagen bezochten afgelopen jaar ongeveer 430.000 bezoekers dit grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Daarnaast gingen vele duizenden mensen op excursie dieper de haven in, om de bedrijven en terminals van dichtbij te bekijken. Naast het programma op de kades rond de Erasmusbrug waren in de stad ook vele activiteiten, waarmee het niet alleen een feest van de haven, maar van de hele stad is geworden. Neem alvast een voorproefje op de komende wereldhavendagen, website : http://wereldhavendagen.nl

Please follow and like us:
Facebook
Facebook

Comments(0)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.