Loading...

Post van Eneco voor de liggers rondom het Haringvliet:

Uitnodiging inloopavond woensdag 12 februari 2020 over werkzaamheden warmtenet in Haringvliet

Op de bodem van het Haringvliet liggen twee leidingen van het stadswarmtenet. Deze leidingen zijn aan vervanging toe, want ze zijn bijna aan het einde van hun technische levensduur. We verwachten de leidingen in de periode van begin maart 2020 tot medio november 2020 te kunnen vervangen. Momenteel treffen we de nodige voorbereidingen voor de uitvoering van de werkzaam heden.

Om de werkzaamheden goed te laten verlopen, hebben we uw medewerking nodig. Ook vinden wij het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten van de werkzaamheden. Wij organiseren daarom een inloopavond voor bewoners rondom de haven. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Inloopavond
Datum: Woensdag 12 februari 2020 van 19: 00 tot 21:00 uur Locatie: Leaf Vegetarian, Oostmolenwerf 19 in Rotterdam

Tijdens deze avond kunt u binnenlopen wanneer het u het beste uitkomt. Medewerkers van aannemer Visser & Smit Hanab en Eneco staan voor u klaar. Aan de hand van tekeningen, plattegronden en foto’s informeren wij u graag over de werkzaamheden, planning en de wijze van uitvoering van het werk. U kunt dan uw vragen stellen aan de aanwezige specialisten.

Waar moet u rekening mee houden?
Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar.
De werkzaam heden zijn al afgestemd met de bewoners/liggers van de historische haven.

  • Er zullen aan de kade tijdelijke verkeersmaatregelen gelden. Omleidingsroutes en afsluitingen worden ter plaatse duidelijk aangegeven door middel van verkeersborden.
  • Bewoners en omwonenden zullen (geluid) hinder ondervinden.
  • De werkzaam heden zijn afhankelijk van (weers)omstandigheden. Deze kunnen de planning en werkwijze beïnvloeden.
  • De werkzaam heden zijn afgestemd met de gemeente Rotterdam.

Locatie van de leidingen

De zinker in het Haringvliet.

De stadswarmteleidlngen liggen ter hoogte van de gele lijn. De nieuwe leidingen komen op exact dezelfde locatie terug. Deze komen weer in een zinker op de bodem van het Haringvliet te liggen. De kade en groenvoorzieningen worden hersteld.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met projectcoördinator Sanne van Straaten, van Visser & Smit Hanab via telefoonnummer 078 6417 2220 bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 08.00 tot 16.00 uur. Ook kunt u een e-mail aan ons sturen via werkenaanwarmte@eneceo.com.

Please follow and like us:

Comments(0)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.